Skärmavbild 2021-08-18 kl. 15.10.40

Hanna Sandström

Hanna har jobbat som Osteopat sedan 2008 efter fem års studier på universitetsnivå och en kandidatexamen: BSc (Hons) Osteopathy.  Hon är medlem hos Svenska Osteopatförbundet vilket innebär att hon innehar patientförsäkring, dvs hon kompletterar sin utbildning varje år för att du som patient ska vara i säkra händer.

Hanna har jobbat med patienter i London, Hong Kong och Edinburgh och under de senaste åren i Helsingborg.  Hon har haft glädjen att få hjälpa patienter i alla åldrar med allt från rygg och nackbesvär, ledproblem som onda axlar, tennisarmbåge, idrottsskador, förslitningsskador, kronisk huvudvärk och migrän, spända käkar, magbesvär, stressrelaterade krämpor och med symptom som uppstår runt graviditeten. 

Kontakt

Mobil: 07676 24906

Mail: hanna@sundosteopati.se

Vi har omsorgsfullt satt ihop förinspelade kurser samt rekommenderade analyser och näringstillskott. Vårt mål är att en god hälsa ska vara tillgänglig för alla och här har du möjligheten att lära dig mer om dina hälsoproblem där du får tips på hur du kan lindra dina symtom och stärka kroppen inifrån!