Kopia av sale (47)

Linda Persson

Linda tar emot för privata konsultationer som skräddarsys efter dina behov och önskningar. Som hälsocoach med över 25 års erfarenhet i holistisk hälsa och med en bakgrund som socialpedagog, kroppsterapeut och hälsokonsult, fokuserar Linda på naturlig, växtbaserad kost, träning, optimal andning, yoga och mental utveckling. Hon utgår från en helhet där de olika delarna är med och påverkar hur vi människor mår. Tillsammans tittar vi på hur du kan hitta balansen i ditt liv, vad du äter idag och hur du på ett enkelt och lustfyllt sätt kan få in mer växtbaserad mat i din vardag. Du får personliga recept och stöd i att hitta din väg till optimal hälsa.

Linda erbjuder även fasta konsultationer och gravid konsultationer. Du får en skräddarsydd fasta meny med information och stöd så att du ska kunna fasta på ett effektivt och säkert sätt. Vill du som gravid ha stöd till en naturlig graviditet och förlossning? Linda ger stöd genom samtal, avslappning, yogaövningar, andning och kost.

Kontakt

Mobil: 0704-380819

Mail: nils.linda@gmai.com

Vi har omsorgsfullt satt ihop förinspelade kurser samt rekommenderade analyser och näringstillskott. Vårt mål är att en god hälsa ska vara tillgänglig för alla och här har du möjligheten att lära dig mer om dina hälsoproblem där du får tips på hur du kan lindra dina symtom och stärka kroppen inifrån!