Företagshälsovård

Att dina anställda mår bra är nyckeln till att ditt företag mår bra! En långsiktig investering som ökar produktiviteten och...

Läs Mer

Vi hjälper er med...

Minskad sjukfrånvaro
Ökad produktivitet
Glada anställda

Läs Mer

Era önskemål, vår lag!

Tillvägagångssättet skräddarsys efter era önskemål och vi kommer tillsammans fram till en lösning som fungerar för er!

Företagshälsovård

Lüning har bred kunskap kring att coacha människor i rätt riktning för en bättre hälsa! Såväl i grupp som en till en.

En god hälsa är grunden för att dina anställda ska må bra! Genom att coacha de anställda i rätt riktning på ett pedagogiskt sätt kan dem tillämpa enkla tips och knep i vardagen som minskar sjukfrånvaron, ökar produktiviteten och glädjen! Små saker som kan vara av stor betydelse! Vi anpassar coachningen utefter era önskemål!

Vi hjälper er med...

MINSKAD SJUKFRÅNVARO
Friska anställda är något alla företag strävar efter, därför arbetar vi med att stärka de anställdas hälsa och därmed minska sjukfrånvaron!
ÖKAD PRODUKTIVITET
Produktiva anställda är nyckeln till ett framgångsrikt företag! Vi fokuserar på att dina anställda ska få mer energi samt få möjligheten till att tänka klarare och snabbare!
GLÄDJEFYLLD ARBETSPLATS
Det ska vara kul att arbeta, eller hur? Om dina anställda trivs på arbetsplatsen är det även mer sannolikt att dem gör ett bra jobb!
LÅNGSIKTIGT TÄNKANDE
Vår hälsa är något vi måste arbeta med hela livet, det finns ingen "quick fix" för att komma undan! Vi tror på långsiktighet, något som vi delar med oss av!