VANLIGA FRÅGOR

Funktionsmedicin är en medicinsk inriktning som på vetenskaplig grund identifierar och behandlar underliggande orsaker till kroniska sjukdomar och symtom! Vår uppgift är alltså att hitta grundorsakerna till din ohälsa istället för att endast dämpa och behandla symptomen!

Många sjukdomar är ett sätt för kroppen att tala om att något är fel. Med funktionsmedicin kan kroppen återställa sig till ett friskt läge så vi kan producera de hormoner vi ska producera, få bort inflammationer och få våra utrensningsorgan att fungera optimalt så vi blir av med slaggprodukter och toxiska ämnen. Vi påverkar kroppens biokemi med näringstillskott samt örter för att på så sätt förbättra hälsan. Vi arbetar även med analyser för att få en bättre bild av din hälsostatus!

Några av våra behandlingsområden är mage/tarm, trötthet/utmattning, hormonell obalans, sömnbesvär, reumatism/värk! Fler behandlingsområden hittar du här!

Du bokar din tid via vårt bokningssystem! Boka tid här!

100% av den bokade tiden debiteras för avbokningar som sker inom 48 timmar vardagar eller för uteblivna besök 
Om en ny bokning görs i samband med en för sen avbokning kommer hälften av avgiften att återbetalas vid nästkommande session.

I bokningsbekräftelsen som du fått via mail, finns information om hur du avbokar din tid. Det går även bra att ringa/maila oss. Ring oss på 010-151 50 92, vardagar mellan kl. 8:00-11:30, eller maila info@luningnaringsklinik.se

För individuell behandling kostar ett nybesök á 90 minuter 2195:-, ett återbesök á 60 minuter 1595:-. Du hittar alla våra priser i vårt bokningssystem, klicka HÄR!

Vi tar emot barn över 8 år.

Vi behandlar många olika typer av besvär. Bland annat mage/tarm, trötthet/utmattning, hudbesvär, reumatism/värk, sömnbesvär, infertilitet, hjärta/kärl, immunförsvar, hormonell obalans, allergi och intolerans, ångest/depression och neuropsykiatriska besvär. Läs mer om våra behandlingsområden här!

Vi erbjuder kortbetalning samt swishbetalning. Det går även bra att få en faktura som betalas inom 5 dagar.