OM OSS

Om Lüning

Vi är specialister inom funktionsmedicin och att hjälpt personer med olika typer av hälsoproblem i 12 år med hjälp av vetenskapliga metoder. Vi plåstrar inte endast om, utan vi går till botten genom att läka och stärka kroppen på djupet! Vi erbjuder en helhetslösning där du utöver vår kompetens även har ett brett utbud av analyser och kosttillskott att välja mellan!

Vi är certifierade näringsterapeuter och örtspecialister som inte bara sätter en behandlingsplan utifrån näringstillskott och örter utan vi har ett helthetstänk där vi även väver in kost, stress, livsstil och andra viktiga  som är av relevans för din hälsa. Vi erbjuder även andra hälsotjänster som kan vara ett komplement till din hälsa så som kiropraktorer, osteopater, kostrådgivare, holistiska tandläkare etc. 

Anette Lüning grundade Lüning Näringsklinik 2009 och har sedan dess haft en stark vision om att hjälpa människor att må bättre och att få leva ett mer kvalitativt liv! Anette har även undervisat i hormoner och signalsubstanser samt mage/tarm för blivande näringsterapeuter i Stockholm

“Jag har ett stort engagemang i mina klienter och min vetgirighet gör att jag använder vetenskapliga studier för att hela tiden ligga på framkant när jag sätter individuellt anpassade behandlingsplaner. Jag coachar varje invivid på ett humanistikt sätt, vilket medför att flertalet av mina klienter gör stora framsteg med både sin hälsa och livsstil. ”