Behöver du hjälp att bli gravid på naturlig väg?
Vi hjälper dig att få kroppen i balans!

Vi arbetar med att stärka kvinnans ägg och mannens spermier. Vi finns både för dig och din partner som vill optimera er inför en kommande graviditet, samt även för er som har svårigheter med att få barn. Vi finns här för er!

 

Hur kan vi hjälpa er?

Att kämpa med att få barn kan vara psykiskt påfrestande för många! Det handlar ofta om att kroppen inte är i balans och därmed inte fungerar optimalt.

Om du/ni önskar starta en behandling med ett nybesök och därefter ha återbesök ca. var fjärde vecka  så rekommenderas analyser och kosttillskott specifikt efter dig som individ. 
Innan du bokar in ett besök hos oss så rekommenderas ett gynekologbesök innan du träffar din cert. Näringsterapeut.

Det är vanligt att en av våra hormonanalyser rekommenderas i början då det är viktigt att testa om dina värden är i hormonell obalans eller inte. Det är ett salivtest som du och/eller din partner tar hemma och som sedan skickas till ett auktoriserat laboratorium i Europa. Resultatet gås sedan igenom tillsammans med din näringsterapeut vid din nästkommande konsultation. Därefter arbetar ni aktivt med att stärka kroppen inifrån och att få den i balans. Detta tillämpas både för dig som har svårt att bli gravid men även för dig som vill optimera kroppen inför en kommande graviditet!

Do it yourself

SMALL
UTBILDNINGSPAKET
STANDARD
UTBILDNINGSPAKET
ADVANCED
UTBILDNINGSPAKET
SMALL
ANALYSPAKET
STANDARD
ANALYSPAKET
ADVANCED
ANALYSPAKET
SMALL
NÄRINGSTILLSKOTT
STANDARD
NÄRINGSTILLSKOTT
ADVANCED
NÄRINGSTILLSKOTT