Astrid P

Stort tack till Anette Lüning för all hjälp med att förbättra min hälsa! Då jag är el-överkänslig, ljuskänslig och har matallergier och en del annat, har hon skräddarsytt en behandling åt mig. En behandling med vitaminer, mineraler, enzymer, spårämnen m.m..
Till sin hjälp har hon gjort en del analyser efter behov och efter vad min ekonomi tillåtit.

Försiktigt har jag åter kunnat börja använda el igen, det började exempelvis med att jag klarade av att använda en liten bänkspis där jag kunde koka potatis, sedan klarade jag även av att baka en kaka i ugnen. Jag klarar även själv av att använda vår matberedare och hushållsassistent, det är helt underbart!

Vid min sons vigsel kunde jag även närvara en stund, något jag inte skulle klarat av tidigare. Jag kan lyssna på nyheterna på radion, att kunna lyssna på nyheterna gör att man är medveten om vad som händer och det blir då roligare att vara med i diskussioner och diskutera om det med andra. Något jag verkligen uppskattar!

Tack också för hjälpen vid Borrelia som jag fick efter ett fästingbett som behandlades med dödande örter. Även tack för hjälpen att hitta tillskott som lindrat min artros.
Anette har med tålamod letat upp tillskott som jag tål på grund av min överkänslighet och det är jag mycket tacksam för! Hälsningar Astrid

Irnis (5)