Mick Ljungberg

Jag kontaktade Anette våren 2010 och gav henne fria händer att hjälpa mig med min sviktande hälsa. Jag hade vid det tillfället i nästan tjugo år sysslat med mina stora intressen mat, träning och hälsa.

Budskapet från läkare, dietister och näringsfysiologer, samt tränare var unisont; ingen vi träffat lever mer hälsosamt, än du. Så hur kom det sig då att jag blev sämre år för år?
Jag fick problem med min ämnesomsättning och blev med tiden helt orkeslös, till sist sjukskriven. Jag kontaktade då läkare som ville arbeta med mig utifrån ett helhetsperspektiv och kom i kontakt med Anette via rekommendation, i samband med de besöken. Hon har under hela behandlingen varit en god kunskapsmässig sparringpartner. Samtidigt som hon genom sin yrkeskunskap har fått mig att öppna ögonen för alternativa vägar till hälsa. Jag har i samarbete med henne tagit ett helhetsgrepp om min hälsa. Jag äter numera lågkolhydratkost och har uteslutit all föda som kan innehålla tillsatser, samtidigt har vi arbetat med vitaminer, mineraler och örter, för att understödja kroppen egen förmåga att läka. Anettes kompetens bekräftas av mitt eget tillfrisknande, samt av de läkare jag varit i kontakt med och utifrån den kunskap jag själv förskansat mig.

Under den behandling som Anette rekommenderat har jag blivit av med en mängd olika sjukdomstillstånd, varav en tjugoårig hösnuva numera är försvunnen, eksem har försvunnit, min ämnesomsättning har förbättrats avsevärt och framför allt orkar jag göra allt såsom jag gjorde förr.

Jag kan därför varmt rekommendera Anette till er som är intresserade av livslång god hälsa och till er som sjukvård och kostråd inte kan hjälpa under rådande vetenskapliga paradigm.

Irnis (7)