Hormonell obalans

Problem med infertilitet?

Behöver du hjälp att bli gravid på naturlig väg? I Storbritannien har man sett att behandling med näringsterapi har gett...

Läs Mer

Vanliga symtom

Infertilitet
PMS
Hudproblem

Läs Mer

Behandlingsprocess

Nedan visas behandlingsprocessen för dig som väljer att starta en skräddarsydd behandlingsprocess hos en näringsterapeut

Läs Mer

Hormonell obalans?

Smärtsam ägglossning och menstruation? Kraftiga och långa blödningar? Klumpar i blodet? Utebliven mens? Humörsvängningar? Akne? Infertilitet? (läs mer om infertilitet här)

Känner du igen dig i något ovan? Det är i så fall inte konstigt då hormonell obalans är väldigt vanligt! Vi rekommenderar då att du gör ett av våra hormontester för att få svar svart på vitt hur dina hormoner faktiskt ligger till samt balansen mellan.

Vanliga symtom

Infertilitet
PCOS är en hormonrubbning som bland annat påverkar ägglossningen och gör det svårt att bli gravid.
PMS
Smärtsam ägglossning, smärtsam menstruation, kraftiga och långa blödningar, klumpar i blodet.
Hudproblem
Det är inte ovanligt att hormonell obalans resulterar i hudproblem så som exempelvis akne och eksem.
Humörsvängningar
Känner du att du inte känner igen dig själv dagarna innan mens? Detta kan vara ett tecken på hormonell obalans.

Behandlingsprocess

Nedan visas behandlingsprocessen för dig som väljer att starta en skräddarsydd behandlingsprocess hos en näringsterapeut.

Våra näringsterapeuter besitter inte bara goda kunskaper kring funktionsmedicin, utan de är även din hälsocoach och analysspecialist genom din hälsoresa. Detta effektiviserar behandlingskostnaden.
Hälsoformulär
Genom att du besvarar ett hälsoformulär får vi en bättre inblick i din sjukdomshistoria.
Näringsterapeutens inläsning
Näringsterapeuten tar del av ditt hälsoformulär och får en tydligare bild av dina problem!
Nybesök
Du träffar din näringsterapeut där ni går igenom din hälsa tillsammans. Här presenteras även eventuella analyser och andra kompetenser som ska stötta din hälsa involveras. Du får även en individanpassad behandlingsplan som du startar med direkt.
Återbesök

Efter ca. fyra veckor träffar du din näringsterapeut igen och går igenom din hälsostatus. Behandlingsplanen uppdateras och vi går igenom eventuella analyssvar.

Att förändra sin hälsa går inte på en månad!
Vi tycker det är viktigt att poängtera att det vanligtvis inte går att bli frisk på en månad. Vi plåstrar inte endast om problemen, utan vi går till botten genom att läka och stärka kroppen på djupet! Sådana förändringar tar oftast tid men är samtidigt en viktig investering för nuet och framtiden. Vi bokar in ett återbesök ca. var fjärde vecka där behandlingsplanen korrigeras.

Do it yourself

SMALL
UTBILDNINGSPAKET
STANDARD
UTBILDNINGSPAKET
ADVANCED
UTBILDNINGSPAKET
SMALL
ANALYSPAKET
STANDARD
ANALYSPAKET
ADVANCED
ANALYSPAKET
SMALL
NÄRINGSTILLSKOTT
STANDARD
NÄRINGSTILLSKOTT
ADVANCED
NÄRINGSTILLSKOTT